Januari till december 2010

Tänkte skriva en kort sammanfattning utav 2010 men den blev visst lite längre än jag hade tänkt mig... Och "längre" som i väldigt lång bara så att ni vet!

Januari
Det hände inte speciellt mycket i januari. Livet rullade väl på som vanligt och jag gick nog mest runt och längtade efter him's nya album. Fast just det. Det var ju då man skulle söka till gymnasiet också. Jag sökte fem olika linjer i Karlstad, Kristinehamn, Stockholm, Göteborg och Hultsfred fast egentligen var det bara mitt förstahandsval som intresserade mig och det var också där jag hamnade till slut.

Februari
En utav de bättre månaderna i år faktiskt. Det blev den 10de efter några års längtan och hjältarna släppte Screamworks och jag blev så glad för det var så jävla bra. Två dagar senare kom nyheten om att Pier Pressure skulle bli av det här året och i det första bandsläppet var him med. Grät av lycka och den 15de hade jag biljetten i min hand och jag var så otroligt glad.
Annars hände inte så mycket då heller. Jag fyllde år och för en gångs skull så var det faktiskt helt okej. Hade nog den roligaste dagen någonsin i skolan då.

Mars
Min favoritmånad i hela världen. Eller kanske inte. Mars var väl... mars. Fösta dagen åkte jag till Karlstad med Utterlouize och även den dagen rasade taket på Maxi i Kristinehamn. Det tyckte vi var roligt. Alice in Wonderland kom upp på biograferna och den var grym. Vi var på klassresa i Stockholm och såg Grease musikalen. Jag, Filippa, Susanna, Linnea, Hansen och Erica var alla lite kära i en vikarie på skolan och terroriserade honom med både det ena och det andra. Snälla tjejor.
Aiden släppte From Hell With Love.

April
Och efter en helvetes vinter kom våren till Sverige till slut trots att det snöade den 21a april. Fick en liten hjärtattack när Pier Pressure hade ett nytt bandsläpp och The Used var med. Jag blev så himla lycklig men den sista vände det och the Used skrev på sin hemsida att de har blivit tvugna att ställa in sin europaturné. Inte okej. Det var valborg samma dag och jag har nog aldrig hatat barn/tonåringar så mycket som då.
Den 8de april kom ett litet brev i brevlådan där det stod: Grattis! Du är antagen till musik- och eventprogrammet på Gyro i Hultsfred. Tack tänkte jag och grät för att jag blev så himla glad.

Maj
Jag minns typ ingenting utav maj. Den 3de var jag och mamma nere i Hultsfred och kollade på skolan och sånt där och det var även då jag bestämde mig. Familjen släppte Mänskligheten och de här sakerna var väl det enda minnesvärda som hände i maj.

Juni
Sista veckorna i grundskolan och det var faktiskt riktigt sorgligt, hehe. William Control släppte sitt andra album och det var skolavslutning och herregud vad vi grät fast shit vad glad jag var och samma dag tog min äldre bror studenten och livet var så himla bra. Några dagar senare skrev kent på sin hemsida att den 30de skulle de släppa ett nytt album: En plats i solen.
Den 19de åkte jag, mamma och mina bröder ner till Göteborg för att jag dagen efter äntligen skulle få se mitt älskade him. Jag såg även 30 seconds to mars, the Sounds, Early to bed, Paramore, Pendulum, Ape rape escape och Dead by Apri. 30 seconds to mars var en utav de bästa konserterna jag någonsin sett men him var bäst just för att de  är så otroligt bäst.
Veckan efter det gick jag ner mig totalt utan att veta riktigt varför och jag gick inte ut på en vecka. Mobilen var avstängd och det enda jag gjorde var att sova och sitta vid datorn.
En plats i solen kom och jag älskade kent mer än någonsin den här sommaren.

Juli
Var i sommarstugan några dagar i början utav juli och sen saknade jag mest him och lyssnade på kent's nya. Den 15de var det dags för Arvikafestivalen och jag var i ett lyckorus i tre dagar och såg både kent och In Flames, Familjen, Shout Out Louds och Timo Räisänen och hur mycket mer som helst. Kent var så otroligt himla galet fint och sen träffade jag In Flames och Björn tycket om min home-made In Flames tatuering som jag hade gjort med en whiteboard penna. Pratade och skrattade med Timo Räisänen och jävlar vad jag mådde bra.
En dag i slutet på månaden åkte jag till Stockholm med Susanna, Filippa och Linnea och jag var sjuk och världens största bitterffitta den dagen och har fortfarande dåligt samvete över det hehe, förlåt. Någon dag efter det hade vi överraskningsfest för Linnea och det var bra.

Augusti
Augusti var minst sagt en speciell månad. Jag packade ner mitt rum och gjorde saker för: kanske sista gången eller sista gången på väldigt länge. Mådde som ett as och hade ångest som aldrig förr och lite sånt där. Jag beställde min älskade iPhone (hehe nörd) och den 21a sa jag hej då till Kristinehamn och allt det som varit mitt hem i sju år. Jag grät när jag vaknade på morgonen och jag grät när jag sa hej då till min storebror och jag grät hela vägen ner till Hultsfred och jag grät när jag kom fram och de kommande dagarna var bland det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Skolan började och jag ville bara dö dö dö dö, men jag överlevde och en vecka senare insåg jag att jag har börjat på världens bästa skola och efter det var jag konstant lycklig i flera veckor.

September
Efter att ha bott ensam ett tag så började jag vänja mig vid allt det som gör till: handla, städa, laga mat (..?), tvätta och sånt där. Jag, Maria, Sandra och Felicia kom ganska nära varandra och sen dess sitter vi typ ihop! (Inte bokstavligt men ni vet...) Mådde väldigt väldigt bra hela september and that's about it.

Oktober
Det blev höst och min favoritmånad på riktigt. Någonstans här kom allt den gamla ikapp och jag gick i bitar litegrann men var ganska glad för det. Vi åkte upp till Stockholm med skolan för att gå på P3 Live Session med Carl Norén och Britta Persson. Det var himla kul och vi hann till och med med att se Orup (!) på McDonald's med sina barn. Hehehe. Den 30de gick jag och Maria på Rookiefestivalen och kollade på Nicke Borg Homeland och Familjen och Familjen var bäst i hela världen. Dagen efter det åkte jag till Kristinehamn för första gången sen jag flyttade med en stor klump i magen.

November
Första veckan i november var det höstlov och jag var "hemma" igen. Blev väldigt kluven med allt och livet förändras vart man än går och sådär. Åkte tillbaka till Hultsfred med en ännu större klump i magen än vad jag kom till Kristinehamn med men det visade sig vara ganska skönt att komma hem. Den 22a släppte My Chemical Romance äntligen Danger Days. Blev så glad.
Resten utav november hade jag mest ångest och hatade världen.

December
Ja, december... Har varit ganska ledsen hela månaden vilket verkligen suger men what to do liksom. Jag har upptäckt att det finns en värld med böcker och har jag läst och läst och läst. Det blev jullov och jul och allt såntdär och jag överlevde trots allt. Dock har det lovet gjort att allting är precis som förut litegrann och jag orkar inte med någonting alls. Men ok, det känns ganska konstigt att sammanfatta något som fortfarande är så jag slutar nog här.

Till sist: 2010 har varit ett himla fint år trots alla nedgångar och så där men det är väl så livet är. Man kan inte alltid vara lycklig och jag tror att någon dag kommer det blir bra för mig med. Någon gång är det ju min tur också. Hej 2011! (För övrigt fulaste året, vadå 11??)

Upp