HUNDRATJUGO NÄTTER I BERLIN.

Tiden springer ju som bekant iväg alldeles för jävla fort och den här helgen var inget undantag. Min mamma kom i alla fall hit i lördags och stannade tills igår eftermiddag, vilket var absolut världsbäst. Igår kväll var jag och Sandra hos Maria för att fila på typ det sista inför projektarbetet- och nu känns ju detta helt stört att säga men imorgon (!!!!!!!!) åker vi fyra till Berlin. Eller först till Arlanda för att spendera en kväll och natt där... och sen går flyget till Tegel på onsdag klockan 06.30. Vi ska alltså fira valborg på Arlanda. 
Nästa tisdag (den sjunde maj) kommer vi tillbaka till Sverige och Hultsfred. Fram tills dess kommer jag antagligen inte blogga alls, så under tiden kan ni ju hålla tummarna för att jag och mina kompisar överlever Berlin och allt vad det kommer innebära utan några permanenta skador. Och sen kan ni ju lyssna på något av det här:

+ Christabel och + Desire vilka är två nya låtar av Dems som är svinbäst. + Move Me - Jhameel, Dwntwn & Giraffage. + Loney Dear - D Major. + Girl From the North Country - Bob Dylan. + Jamie Isaac - Softly Draining Seas.

Hörs om ett litet tag igen!

Upp