AS THE WORLD GO BY WE'LL GO ON FOREVER

Helgen som var blev en sådan himla tio av tio helg. Sutade jobbet klockan två och åkte hem i en värme som var helt absurd för att vara maj och för att det nu ett par dagar senare är 13 plusgrader igen. Men hur som helst. Var inte hemma längre än en timme då jag hann duscha äta och packa en väska för att åka till Karlskoga igen med Filippa. Där mötte vi Fia på stationen och hämtade upp Linnea M innan vi åkte till Örebro för en helhelg. Vi började med att handla mat till ett helt fotbollslag (som vi fem som vi var under helgen lyckades äta upp).


Sen åkte vi hem till Fia för det var nämligen där vi skulle vara. Satt ute i ett par timmar i värmen på kvällen och pratade, drack cider och spelade musik.


Jag och Filippa gjorde tacos som vi åt ihjäl oss av när de andra kom tillabaka efter att ha hämtat vår tredje Linnea som kom med bussen. Sen sa vi att äh, nu kör vi och så gjorde vi oss iordning, tog ett par vinglas och åkte in till stan. Helt fantastiskt att klockan var halv tolv men uteserveringarna var proppfulla och vi frös inte det minsta. Dansade på ett ställe till en Dj som, förlåt, var så himla dålig men vi hade ju roligt ändå!


Nästa morgon gick vi upp alldeles för tidigt för att inte ha kommit i säng förrän klockan tre och åkte och hämtade Fias urgulliga hund!! Sen försvann vi ut på äventyr i skogen till en kulle där man antingen kan 1: åka bil upp eller 2: gå 400 trappsteg till toppen. Jag och Linnea M bestämde oss för att ta trapporna vilket resulterade i att jag tre dagar senare fortfarande har träningsvärk i vaderna. 

 
Väl uppe åt vi frukost till den här utsikten. HELT FANTASTISKT.

 
Vi tog dom 400 trappstegen ner igen och sen åkte vi hem och solade tillsammans med gull-Malte. 


Jag tackade för mig ett par timmar och mötte upp min lilla familj eftersom vi skulle åka på utflykt med farmor som fyllde 80 år för någon vecka sen. Först fikade vi inne i Örebro där temperaturen uppskattningsvis var 30 grader. Fick springa och köpa en tunn klänning för orkade inte ens ha på mig kjol + linne. SÅ VARMT.

 
Efter lite velande fram och tillbaka åkte vi till Mariefred. 


Jag har aldrig varit där innan så det var roligt att se någonting nytt. Dessutom var det så himla fint och blommor precis överallt. 


Gick och tittade på Gripsholms slott som var dödsfint även det. 



Vi satte oss ner på en restaurang för lite mat. 



Farfar och farmor. <3

 
Åt följande: någon toast skagen-liknande grej fast med massa lax och andra bra saker i. SÅ gott. Och eftersom jag äter fisk så fort jag får chansen ute så åt jag en skaldjursgryta därefter. Den var inte fullt lika god då de överdrev med saffran alldeles för mycket, men annars så. 


Fredrik, Johan och Isabella. Vi promenerade vidare och satte oss ner på ett annat ställe för kaffe och glass.


Till sist åt vi jordgubbar på parkeringen innan vi kramades hej då och jag, pappa & Fredrik satte oss i en bil. 


De skjutsade mig tillbaka till Fia igen. Där blev jag bjuden på ännu mer och nygrillad mat vilket man inte direkt tackar nej till. Vi hade världens mysigaste kväll då vi spelade spel och badade tunna i flera timmar. Tog inte en enda till bild under resten av helgen men på söndagen så: åt vi frukost lunch och fika inom loppet av fyra timmar, gosade med hunden och försökte fånga lite solljus som mest vara gömde sig bakom molnen innan vi åkte hem igen. För en gångs skull kändes det som att helgen hade minst det dubbla antalet timmar och kanske var det för att jag verkligen bara behövde komma bort ett litet tag. Så bra för hjärtat detta. 
Upp