//

Jag har läst bok på café. Insåg att Old Shoreditch Station förmodligen är mitt enda stammisställe? (Möjligtvis tillsammans med det Pret som ligger vägg i vägg med mitt jobb. Dit går jag uppskattningsvis fyra gånger per vecka för att äta samma tomatsoppa för £3.45 till lunch. Varse för info.)

I början av oktober var det ju den där himla kanelbullens dag vilket märktes mycket samt tydligt på sociala medier. Blev APSUGEN och köpte mig en kanelbulle på Fika vid Brick Lane dagen efter. 

När jag ätit upp kanelbullen mötte jag Linn i Bethnal Green för att gå på bio! Skoj va. Vi kollade på nya Bridget Jones som var kul. Fotot här ovan är ju visserligen helt irrelvant till just bion men påvägen hem gick jag förbi den här affischen och vill bara påpeka hur mycket jag älskar How To Dress Well's nya skiva. Såklart. 

Tråkig grej som händer ibland: bra personer väljer att flytta ifrån London. Den här gången var det Graptus (favviskollega samt vän) som tog sitt pick och pack för att flytta hem till Australien. Vi hade en heldag där vi gick på National Portrait Gallery, shoppade i Soho och åt hamburgare vid Carnaby St.

Har varit extra mycket med den här lilla personen plus hans syster sista tiden. GOSISAR.

Älskar faktiskt Hampstead.

Förra veckan spelade Lucas Nord på The Old Blue Last! Kul tyckte jag pga gillar mycket. 

Gillar den här personen asmycket också!!! I fredags åt vi pizza och drack vin i Belsize Park. Hamnade på diffus bar och sedan sorglig pub innan vi kramades hej då. 

I lördags var jag i Brixton med de här två + Craig! Som vanligt tio av tio kväll pga de är så himla bra. 


Mycket som faller bort i form av fotodokumentering då min telefon är på väg att ge upp samt inte har något minne kvar. Halloween är i alla fall två veckor bort men ingen tid att spilla verkar vara mottot för affärerna på min gata har valt att inte bara dekorera med spindelnät och pumpor utan också julkulor och glitter:) Kan inte avgöra om jag tycker det är mysigt eller inte...?
Nåväl, inte mycket i mitt liv som är högpresterat just nu vilket jag känner speglar av sig på detta inlägg. Tack och hej. 

Upp