no rain / no flowers

I tisdags mötte jag Linnea på Liverpool Street efter jobbet och drack ananasjuice med sugrör på en liten bar i Shoreditch. Anledningen att vi hamnade i den delen av London var för att Jamie xx hade en liten pop-up-butik på Kingsland Road. Jag är för tillfället broke as fuck så köpte inget men det var fint att kolla på världens bästa album i fysiskt format i alla fall. 

I onsdags gick jag och Filippa till banken för förhoppningsvis sista gången på ett bra tag för att till slut få ordning på våra konton. Därefter drack vi öl med Filippas kusin Pontus i ett par timmar innan vi tog overgrounden hem till Deptford. Mycket bra onsdag. 

Varje fredag klockan 16 känns det som jag kan andas ut på ett helt annat sätt än under övriga veckan pga är fri från jobbet en HEL helg. Träffade min partner in crime och åkte in till stan där vi luktade på bra grejer på & Other Stories och provade jackor på Barbour. Hamnade vid Westminster till slut för att kolla på Big Ben för första gången sen vi kom hit! Mycket fint på kvällen och ibland är det väldigt skönt att även se de här delarna av London pga klyschigt men magiskt. 

Sen drack vi öl på för tom mage och var härligt salongs efter en 33cl-flaska. 

Igår hängde jag med min pappa nästan hela dagen innan han flög hem till Sverige. Grät en skvätt eller tio på Piccadilly Circus inför ungefär hela världen pga hemlängtan blandat med att vara mer vilsen än någonsin inför framtiden. Så bra att träffa någon från hemma hur som helst.

Kom hem med desssa DRÖMMAR och sen spenderade jag kvällen med att handla på Lidl, dammsuga, dricka rödvin och lyssna på Justin Bieber. Åt även brieost för 99 pence och gratis vindruvor från Filippas jobb när hon kom hem. Lyxlivet deluxe. 

Idag gick jag på på promenad innan klockan ens var halvtio. Är orimligt nöjd med att vi hamnade här nere i Deptford med tanke på områdent runt omkring. Tanken var förresten att vi skulle flytta denna vecka men vi fick vårt kontrakt förlängt fram till jul! Med andra ord stannar jag i England minst tills tjugonde december och sen så får vi se. 

Upp