/ take care of yourself /

När det var fredag för en och en halv vecka sen gick jag och Nuru till Fabrique för att äta semlor och dricka kaffe. 

Superstar friend. 

Dagen efter fyllde jag år. Fick detta och prosecco av mina jobbkompisar när jag satt och åt lunch. <333

I Belsize Park. Att vintern inte ens är en grej längre va. 

Förra tisdagen var jag på ett gin distilleri för första gången. Jobbet hade fixat så vi fick lära oss hur man gör gin och se hela produktionen. Kul!!!!! Vi var kanske tolv stycken sammanlagt från alla venues men här är i alla fall mitt gäng från The Book Club. 

Det bjöds på orimligt (eller helt rimligt) mycket cocktails innan det hade blivit eftermiddag och alla var lagom tipsy när vi tog tunnelbanan tillbaka till Shoreditch. Hade en sån himla kul dag och kväll :))!!!!

Om vi snabbspolar 24 timmar så sitter jag vid ett fönsterbord på Happy Kitchen i Karlstad och väntar på Sushi som pappa och jag beställt. Äter detta på lilla Hammarö med pappa, Karin och Fredrik. 

Dagen efter vaknar jag hemma hos mamma och gör exakt a-l-l-t i slow motion. Äter frukost i sängen, stickar, läser, lagar mat. 

Jag träffar Filippa och Susanna en dag! Vi fikar på konstmuseumet och kollar på utställningen som är där just nu. K <3 o <3 m <3 p <3 i <3 s <3 a <3 r. 

På kvällen dricker jag och Filippa cava och äter ost som sig fkn bör. 

Fick gulliga paket av min familj. 

Hälsade på pappa igen i lördags kväll för middag och melodifestival med gänget aka pappa, Karin, Fredrik och farfar. 

Har överlag fokuserat mer på detta än teknik under de här dagarna. 

Och nu är jag något motvilligt hemma i London igen :)))) Oavsett så är det ju världens bästa stad så förhoppningsvis blir jag lite mer excited över att vara här om ett par dagar igen. Idag har jag handlat, färgat håret, gjort ansiktsmask, rensat ut mitt lille rum, undvikit all form av direktkontakt med människor och tittat på Girls. Glad måndag!
 
Upp