när min lillebror var i london -

Den här veckan har Fredrik varit här. När han klev in genom dörren på mitt jobb i tisdags insåg jag att de här månaderna utan varandra har gått så fort samtidigt som ungefär allting har hänt. Det har varit så bra att ha honom här ett par dagar även om jag jobbat mestadels av tiden. WELL WELL, titta vad vi har gjort: 
 
Jag tog med honom till Pump en kväll för att äta min favoritpasta hittills i London! Vi promenerade i Spitalfields och över Brick Lane också. 
 
Åkte till South Bank och kollade in nyöppnade julområdet, gick förbi Big Ben och Buckingham Palace. Promenerade genom en nattsvart Green Park innan vi åkte hem.

Sen drack jag och mina bästisar öl och åt hamburgare på Byron i Greenwich!

Gick relativt lätta att förtränga en nästan tio-timmars arbetsdag när dessa mötte mig på Liverpool Street efter jobbet igår. <3333 Vi var på Winter Wonderland i Hyde Park där vi drack mer öl i spöregn samtidigt som en gubbe stod på en snurrande scen och gjorde sjuka covers på Blurred Lines och oklara tyska låtar. Innan vi gick hem var vi även på Jobcentre här i Deptford som är min nya favvisbar. 

Imorse sa vi hej då för ett tag igen, dock endast ett par veckor och inte månader den här gången.

Upp