march.

Nu har man ju definitivt varit på toppen av sitt bloggame ett tag här. Good thing är att det resluterat i att jag har massa bilder att visa - tjoho vad kul va!!! Vi börjar i mars där jag dock inte tog en enda bild första veckan.

Nio dagar in i månaden såg jag livets bästa band i Brixton tillsammans med Mahadi. För er som ej hänger med så menar jag ju självfallet the xx. Var helt BLOWN AWAY pga nya låtarna live vad magi. 

Samma vecka fast ett par dagar senare köpte jag med mig de billigaste flaskorna prosecco UK har att erbjuda och mötte de här två när de slutade jobbet. Vi åkte till Brixton igen men för att se bara Jamie xx denna gång. Det var kort sagt ett himla dagsrave och jag har inte haft så kul på länge. Oj oj oj. 

Vi blev filmade av en kille och råkade hamna i The xx egna film om Brixton-spelningarna. :-)

I övrigt såg mars mycket ut såhär. 

Minns denna dag SÅ VÄL. Mötte Nuru i Hyde Park och vi kunde inte sluta prata om detta väder!! Noll jackor eller halsdukar behövdes. 

I slutet av måaden kom min lille familj inklusive farfar hit!!! 

Jag tog långledigt från jobbet och bodde på denna fula:) gata i Covent Garden i ett par dagar. 

Vi drack öl i gatuhörn.

Vi tog båten till Greenwhich.

Och vi firade min farfars 80-årsdag på Dishoom i Carnaby. JÖSSES vad vi åt och var glada. 

Vi var i Sky Garden sista dagen. Detta är alltså en liten trädgård cirka 35 våningar upp i luften där man ser hela London åt alla håll. Verkligen världens finaste plats.

Anton på mitt jobb spelar i band och en torsdag var vi andra där för att supporta. Heja er!

Sen har det blivit en del öldrickande med de här stjärnorna. 

Allt som allt var inte mars 2017 min bästa månad i livet. Men om inte annat fick jag mig i alla fall en liten påminnelse om att fucking alltid lita på sig själv och sin egna magkänsla istället för andra. Eller som en smart vän sa- i alla fall kan du lära din framtida dotter att aldrig lita på killar som delar hund med sina ex. :) AMEN.
 
Upp