helgen vecka tolv. elden som bränner mig men jag måste ändå -

Fredag. Sover länge, åker bussen in till stan för att kolla i butiker med Alva och går till mataffären för att fylla upp kylskåpet för första gången på veckor då CSN äntligen trillat in på kontot. På kvällen träffar jag Alexander vid en busshållsplats i Johanneberg och vi promenerar till Malin & Daniel för att dricka lite öl med dom och Anton. Några timmar senare ser vi Jonas Lundqvist på Pustervik och det är så himla himla himla bra. Han har liksom blivit soundtracket till allting jag gjort den senaste tiden. Du lever farligt när du ger dig hän. Ja så är det nog. 


Lördag eftermiddag. Träffar Alva i vanlig ordning för att läga middag och dricka vin! Wokar nudlar och steker vårrullar medan vi poppar musik, snackar skit och tindrar. 

Vi tar spårvagnen till Stigbergstorget senare på kvällen, går till Henriksberg för att ta en öl men tömmer den snabbt och går därifrån minst lika fort. Precis som alla andra tjugo-någonting-åringar i Göteborg hamnar vi istället på Andra Lång och springer in i kompisar utanför gatans olika barer innan vi går in på en utav dem där fönstrena är igenimmade och bartendern har "playstation" tauterat på högerarmen. Vi fnissar, dricker öl med Alexander och utan att vi märker det blir klockan två och sen tre sekunden efter och när jag somnar hörs fågelkvitter utanför fönstret. 

Söndag. Som REN symbolik för att det slagit över till sommartid vaknar man på söndagen till årets finaste dag. Jag och Alex tog en långpromenad i solen och såg vårens första blommor i nya delar av området jag bor i. Vid klockan sex möter vi upp Alva för att äta pizza och påbörja något quiz som vi lämnade efter halva tiden. På kvällen somnar jag innan klockan tio varm i kroppen och tänker att fan Göteborg är inte så dåligt ändå. 
 
Upp