jag tappade takten släppte greppet om verkligheten förlorade mitt sökljus högt upp i ett sekelskifteshus jag glömde min drivkraft det finns inget hjärta om du inte har kul jag förlorade mig själv allting i min värld gick sönder och nu till slut så förlorar jag dig jag har förlorat allt är förlorat

Så jag har definitivt varit assämst på att fota vad jag gjort sista tiden men en snabb recap i textform: varit i Camden med Nuru, afterworkat med jobbet, haft boyzen aka Hari & Craig över för att äta köttbullar och titta på Eurovision, börjat jobba extra som nanny till två gulliga kids, sett Dolorez Haze i Dalston och därefter dansat till Prince med Susanna på Ridley road market. Någonstans däremellan har jag jobbat som vanligt, tränat, druckit för mycket öl, fått dille på sushi, bokat flygbiljetter till swe t.ex. 

Mår överlag väldigt konstigt och utan att rota för mycket i det eller ens förstå det själv så antar jag att mycket grundar sig i den cirka övertagande känslan av att jag känner mig väldigt... vilsen just nu. Känns som allt glider ifrån mig och ungefär som att jag glider ifrån mig själv. Abstrakt och härligt är det. Men men. Imorgon (tisdag) ska jag och Nuru se Cullen Omori på Birthdays så det blir KUL!!! Jobbar sedan prick hela onsdag och torsdag och på fredag kommer Fia till London!!!! Det ska också bli så himla fint. Även att det är bank holiday på måndag = långhelg känns bra. 

Vill också bara påpeka det faktum att kents sista sista album nu är släppt. Det hamnade så himla rätt. Har sovit med Förlåtelsen på repeat i öronen och känner bara att jag kan verkligen ej förklara hur mkt jag älskar det här bandet. 

Upp