april #2. en del av mig är alltid någon annanstans.

Nu är det söndag kväll och en till vecka går att kryssa ur kalandern. Snart är det maj och snart är det sommar och snart är det jag vet inte snart är det över. I torsdags åkte jag i alla fall till Karlstad för att stanna i ungefär 48 timmar. 

Allra mest var jag bara hemma hos pappa och Karin. Åt middag med familjen, bytte gardiner i vardagsrummet, solade på altanen.

Vår lille hund var på sjukhus en natt och när vi åkte för att hämta hem honom var det inte bara en eller två gulliga hundar hos veterinären utan uppskattningsvis en hund vart man än tittade. Titta på den här lilla????? 

Gulligast av alla är ju dock lille Leo (om än omöjlig att fånga på kort lol). HEMMA IGEN FRISK OCH KRY. 

En och annan aperol spritz blandades i köket på inititativ av cirka alla. 
 
Av någon anledning är jag i konstant behov av förändring för tillfället. Det behöver inte handla om så stora förändringar, men ändå. Här klippte jag till exempel av ytterligare fem centimeter av mitt hår. 

Sen blev det lördag morgon och varenda löpsedel i varenda kiosk såg ut såhär. Har sällan blivit så berörd av en musikers bortgång som nu, tycker det är helt fruktansvärt sorgligt. 

Åt en glass med min lillebror i solen innan jag åkte till Göteborg igen. 

Träffade Alexander för att gå och lyssna på Pale Honey och Hästpojken som spelade live på Bengans. SÅ mysigt. Vi åt lunch i en park efteråt och promenerade längs vattnet in till stan i eftermiddagssolen. 

Sen har jag sovit och jobbat. Ägnar ett par timmar i veckan åt att hälla upp öl, få tillbaka mina kaffe-skills och prata med farbröder som sitter ensamma med en pilsner på en bar i Linné. 
 
Upp