IF THEY STOP NEEDING YOU, I'LL STILL NEED YOU MY DEAR -

Så här såg det ut när jag var ute och gick en morgon. Obs notera vädret <3
En dag åt jag tårta eftersom min storebror fyllde år. Och någon fredag var min lillebror hemma hej hej.
Sen så har jag tagit ett oanvänt presentkort jag fick när jag fyllde år och köpt hårfärg. Det blev nog kanske inte så stor skillnad, bara lite brunare och lite mörkare. Gör även samma pose på 99% av mina egopics vilket ni antaligen vet sen tidigare och nej, jag har inte en ny favoritfärg. Vem har ens gult på sig två gånger på en vecka undrar jag.
Igår (fredag) var jag och mamma så himla uttråkade så vi åkte på en impulstripp till Karlstad. Tittade i varenda affär fast mest exalterad blev jag över julavdelingen på Ikea. (Alltså detta att jag hatar julen hela året, förutom när det väl är jul?? ÄR SJUKT PEPP NU I ALLA FALL.)
Jag fick nya ringar av mamma och just såna här har jag velat ha i cirkus ett halvår, så fett nöjd. 50kr ifrån H&M.
Har sett ut såhär idag (skjorta från Lindex, tröja från H&M, jeans från Dr Denim och skor från Dr Martens (är det nu jag startar en modeblogg eller...)) när jag först gick upp tidigt (för mig och för att vara lördag...) för att följa med Linnea på öppet hus på Brogårdsskolan. Bra och mysigt häng med henne. Sen har jag varit hos mormor och morfar och ätit med mamma. 
Och så har jag julpyntat mitt rum! Älskar att ljussätta för jag älskar... ljus? I alla fall så ska det bli mysigt med lite jul ändå även om det känns sjukt att det är december imorgon? Orkar knappt tänka på det. Och inte heller så mycket på att det snart gått ett halvt år sen studenten och sen jag träffade en stor del av mina Hultisvänner *insert sad emoji icon*. Aja, bara att vänja sig vid detta sjukt snabba liv. Nu: lördagsmys i soffan.
Upp