24

Vill nog påstå att jag i helgen hade min roligaste födelsedagshelg någonsin. Om det inte går att tyda ordentligt av fotona ovan där jag alltså bär en glittrig partyhatt och blir bjuden på champagne så kommer här ett par fler anledningar: 

I lördags vid klockan sex plingar på hos Maria i tron om att vi två ska plocka fram lite bubbel och kanske tända några ljus. Istället möts jag av henne, Linnea och Alva som har handlat och fixat och pyntat och grejat så mycket att mitt hjärta är på väg att smälta. 

Medan bubblet fylls på så kommer Max, Alexander och Matilda och Sophia i omgångar. De två sista gullisarna hade med sig rosa ballonger som genast skulle hängas upp pga hur fina!!!!

Vi äter pizza och ost och dricker prosecco och sen får jag tårta. FYFAN VAD GULLIGA VÄNNER MAN HAR!!!!!!!!
 
Hattarna bytte ägare titt som tätt. Här är jag, Max och Alva.

I och med att lördagen inte var min riktiga födelsedag tog gullisarna initiativ till skönsång och tomtebloss på någon gata i Vasastan när klockan slog tolv. Därefter gick vi till Hoki Moki och stampade i takt till techno och lite hip hop tills klockan blev för mycket. 


Fick faktiskt lite utav en chock när jag vaknade upp dagen efter och mådde bra? Låg i sängen hela dagen tills det blev dags att bege sig ut i iskylan igen. 


Jag mötte upp detta älsklingsgäng igen för att äta indiskt! Max och Oskar, Linnea, Maria och Alva, jag och Alexander. För övrigt är det en sådan himla bra söndagsaktivitet att möta upp personer man tycker om, oavsett om det är någons födelsedag eller ej. Man känner sig så himla mycket mindre ensam. 


Alva, Maria, Alexander och jag avslutade med en öl vid järntorget som SIG BÖR.

Är så så glad för den här helgen. Vem visste att det skulle vara så kul att fylla tjugofyra. 

Upp