LOST YOUTH / LOST YOU

Inte vet jag riktigt vad som hände men efter ha lämnat hälften av mina grejer hemma i Sverige och bokat en icke avbokningsbar flygbiljett för £119 så bestämde jag mig för att stanna i London. Så här är jag i alla fall, with no intention on leaving. Vi kan väl kalla detta en kort statusuppdatering men sedan gå vidare till att titta på lite bilder från sista tiden- vi börjar i Sverige.

Mötte Fia en kväll till exempel. Åt burgare i Karlskoga som the good old days. Sen mötte vi Filippa och drack öl på uteservering trots att d var svinkallt. 

Åt mat hemma hos mamma med mina bröder. Hemmagjord rabarberglass bland annat. 

Filippa fyllde år! Åkte hem till hennes familj på landet där man fick grillat och marangtårta och ja ni kan ju gissa hur mycket man mådde där och då. 
 
På lördagen därefter var det en fin sommarkväll i Susannas sommarstuga med ett gäng bra personer. 

Att hänga med lillebrorsan hanns självfallet med en hel del. 

En annan dag tog man en ful selfie i toalettspegeln på Landvetter redo för avfärd. 

Tillbaka i London var jag ledig och temperaturen stog på cirka 35 grader. Oh hi summer we all missed you quite a bit. 

Ingen tid att spilla tänkte jag som skulle flytta härifrån och mötte Nikki och Lydia i Camden för mat och öl tills solen gick ner och man var ju nära solsting inte bara en utan kanske fem gånger denna kväll. SÅ himla skönt dock. 

Dagen efter träffade jag Sofie och Emelie i Peckham igen vilket börjar bli standard. Drack Pimms i en timme innan jag åkte hem igen för att ha visningar i vår lägenhet. Fick panik efter visning nummer tre och sa till mina flatmates att nevermind I'm staying. 

Åkte sen till Highbury för att gå på spelning med Nikki & Lydia. Vi såg Bluey Robinson som jag inte hört innan men var överraskande bra. 


Nuru och jag åkte till Angel och gick på Yasoi Kusama's utsällning som förmodligen prytt 95% av de instagramkonton jag följer. Det var en fantastisk konstupplevelse men köerna på minst en timme gjorde att man tappade the excitment litegrann såklart. 

Vi promenerade längs kanalen samt spanade på hundar som vi kunde tänka oss att ta med hem. 

I lördags var det minifestival i Shoreditch Park som jag inte hade några planer på att faktiskt besöka innan jag och Nuru bestämde det kvällen innan över en öl. Bjöd med José & Andreas, två kompisar till Nuru som var i London över helgen. Jag var lyrisk över att äntligen få se Swim Deep <3 <3 <3 och även Spector var jättejättebra. 

I övrigt har jag mest sökt jobb högt och lågt över hela London och hoppas på att det löser sig snarast. Igår var jag en sväng i Hampstead Heath innan jag åkte och jobbade med barnen jag tar hand om ibland. Vi åt pasta med orimligt (eller rimligt beroende på) mycket pesto och målade Frost-teckningar. En kan ju få betalt för värre. 

Upp