only daylight between us.

Det går sådär med att låta bli att lyssna på Coexist. Jag har inte laddat ner det dock, och har bara råkat klicka på play på två nya låtar. Den ena var Sunset, som jag helt ärligt var lite besviken på för den är 100 gånger bättre live. Den andra var Fiction som jag har lyckats låta bli att lyssna på, ända tills nu. Och vad säger man om en låt som går rakt in i hjärtat och som får mig att gråta på vägen? Att den är bra? Känns som en helt värdelös förklaring. Alldeles jävla fantastisk är väl kanske det närmsta jag kan komma. 

Nu har jag i alla fall återgått till lyssnadet av Coldplay från Stadion. Just nu spelar de Viva La Vida och den låten live är nog bland det finaste jag upplevt. Inte direkt den låten av Coldplay som jag lyssnar mest på, men förra sommaren i Slottsskogen så var den ganska oslagbar. Gåshud nu också, precis som då.

Alltså, musik. ♥

(Och som vanligt får ni stå ut med alla dessa inlägg om musiken men det är som alltid den som håller mig uppe på fötter, och sen är det bara tre dagar tills jag ser The xx. Ber om ursäkt lite. Fast bara lite.)
Upp