/ 2017. /

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Att jag flyttade till Sverige igen tror jag. Något jag bestämde en torsdagseftermiddag på bussen från Brixton, samma dag som jag fick svar från universitet att jag blivit antagen och programstart var två veckor bort. Jag hade varit på ensambio och sett Dunkirk för £5 och sen ringde jag till Filippa och sa typ bara att ok jag tror jag måste göra det här och sen så gjorde jag det.

Har du blivit bättre på något?
Respektera mig själv och min lilla tid här på jorden. :-)))

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Har börjat på universitetet, gått på tinderdejt, ätit ostron, klappat labradorvalp.

Hur har ditt 2017 varit?
Verkligen så himla upp och ner. Har peakat i både att vara ledsen och glad, men så känns det kanske efter varje år?

Din största framgång under 2017?
In the long run så bör kanske universitet ses som min största framgång. Fortsätter tänka att efter min examen kan jag göra vad jag vill! Vart jag vill! Hur jag vill! 



Blev du kär i år?
Nope.

Vad var extra dålig med året?
Känns orimligt att denna person ska ta plats i min årsresumé men helt ärligt att jag investerade så mycket känslor och energi i en människa som efter allt inte ens respekterade mig en sekund av den tiden etc etc.

Vad var extra bra?
ATT ALLTING GÅR ÖVER. Har varit så himla ledsen men har också blivit dubbelt så glad igen. Jag har fått en ny familjemedlem i form av livets lille hund, lyckats skaffa mig ett nytt liv igen vilket jag ett tag trodde var omöjligt lol.

Vad lyssnade du på?
Absolut mest på The xx’s album. Strangers Kiss - Alex Cameron och Everywhere - Fleetwood Mac var mitt soundtrack till sommaren. Har lyssnat på Mariah Carey, Prince och Sam Smith.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2017?
Nämnd låt med Alex Cameron, men också Symphony av Zara Larsson, I Dare You - The xx, The woman that loves you - Japanese Breakfast, Alegría - Elia y Elizabeth, Right Now - HAIM etc etc. 



Vad skrattade du åt?'
Mest min och Mahadis självförvållade misär, främst söndagsförmiddagar kring 10-snåret på Book Club. Men som den millenial man är har jag också fnissat åt dåliga memes, ett och annat youtubeklipp och när jag stod uppe på en bar tillsammans med fem drag queens och lekte Jack & Rose i Titanic.

Vad grät du till?
Grät när jag lämnade London, grät när jag kramade lill-hunden hej då i somras, grät på jobbet, grät efter att ha börjat skolan, grät när jag vinkade hej då till Mahadi & Malika vid Clapham Common min sista kväll i London, grät senast denna vecka när jag ramlade i skidspåret……

Lärde du känna några nya människor?
Ja, massa nya! Så kul.

Bästa maten?
Får jag säga Dishoom? Drömmer om det ibland. Samt saknar Wasabis färdigpackade sushi oväntat mycket.

Vilket datum från 2017 kommer du aldrig glömma?
Spontant bara 18 augusti vilket var sista kvällen på The Book Club. Peakade i känslostormen kring flytten men var ändå hundratio procent genomlycklig trots att det var så fruktansvärt vemodigt. Men kommer också komma ihåg Night + Day i Brixton, när jag hälsade på i Sverige i somras och det var 25 grader varmt och drack minst en aperol spritz varje dag.



Bästa köpet?
Hmmm typ mina Vans... och biljetter till spelningar kanske? 

Vad spenderade du mest pengar på?
Att äta ute. Herregud vad jag har ätit ute i år. Helvärt dock, kanske min favoritgrej att lägga pengar på. Sen också öl och drinkar sorgligt eller roligt nog. 

Vart reste du under 2017?
Alltså ingenstans? Bara mellan UK och Sverige i år igen. Nästa år ska jag åka till minst ett nytt land. Är sugen på Polen, Spanien och Skottland. Och sen vill jag åka till London typ minst tre gånger.

Är det något du saknade år 2017 och villa ha 2018?
En hobby tror jag. Behöver bli skitbra på något. Kanske att rita blommor, spela Sam Smith på piano eller basic grammatik på Spanska. Och mer resande som sagt. 

Och så slutligen: vad är dina planer inför 2018?
Klara första året på uni, hitta en egen lägenhet, tatuera mig igen, ej stressa över life. MÅ.

Upp