VÄX I NATTEN SVART OCH SAMLA MOD

Ni vet fotoboken jag berättade om för ett tag sen? Jag fick den igår! Är helnöjd, förutom kanske framsidan för texten hamnade inte exakt i mitten men men. Ska spara den för all framtid för det här var ju som jag skrivit om 100 gånger en av mina bästa dagar. 


2003 när mina föräldrar skjilde sig och vi på något jävla vänster hamnade i Kristinehamn med mamma så var Louizé en av mina första kompisar. Sen dess har vi hållit ihop och i år har vi känt varandra i tio år and we're still going strong. Hon har bott i Falun, jag i Hultsfred. I sommar är vi tillbaka i staden vi har någon knepig hatkärlek till och det är en sån himla bra grej att jag har henne här.
Vi åt lunch ihop och var ute på stan hela eftermiddagen. Och jag köpte ett halsband på Ur & Penn för två tior.

 
Resten av kvällen har jag spenderat hemma utan byxor, lyssnat på musik, målat naglar och försökt slå något slags rekord i hur länge jag kan ligga kvar i soffan utan att svälta ihjäl eller kissa på mig. Funkade ok ett tag. 
Cirka klockan 14 imorgon åker jag till Norrköping och om jag överlever Bråvallafestivalen återstår att se. Jag är i alla fall helt fruktansvärt pepp på att träffa mina (redan) saknade kompisar och att se bästa bästa Familjen! Det har gått alldeles för många månader sen sist.
Vi hörs om ett litet tag igen.
Upp